Babagan JONCHN GROUP

JONCHN Group, didegaké ing 1988, kantor pusaté ing Liushi, Wenzhou, "ibukutha listrik China".Spesialisasi ing R&D, produksi lan dodolan peralatan transmisi lan distribusi, perlindungan geni cerdas, pasokan listrik lan produk liyane.implementasine produksi bagean kanggo dodolan produk rampung lan layanan ing salah siji saka perusahaan profesional.

Perusahaan iki nduweni taman industri sing ambane luwih saka 70.000 meter persegi lan luwih saka 800 karyawan.Wis cabang lan pabrik perakitan ing Afrika, Asia Tengah, Dubai lan Asia Tenggara.Produk kasebut diekspor menyang luwih saka 60 negara lan wilayah ing saindenging jagad.

Sawise luwih saka 30 taun pembangunan, wis berkembang dadi perusahaan specialized karo operasi internasional.

Perusahaan wis dianugerahi minangka "Star Enterprise", "National High-tech Enterprise", "China terkenal Trademark", "National Torch Relay Project" lan "Hadiah katelu kanggo Kemajuan Ilmiah lan teknologi".Wis berturut-turut entuk sertifikasi sistem mutu internasional ISO9001, sertifikasi sistem manajemen lingkungan internasional ISO14000, sertifikasi standar AAA nasional, sertifikasi CE EU lan sertifikasi produk departemen keamanan kebakaran.

sadasdsd

Kita Bakal Njaga

Kesatuan, pragmatisme, lan prinsip inovasi sing terus-terusan, Manut kepemimpinan teknologi, kualitas lan efisiensi sing dhuwur, Manut misi pertama pelanggan, reputasi luwih dhisik.Kualitas pisanan, pelanggan pisanan minangka filosofi bisnis kita.

1

Kekuwatan Perusahaan

Perusahaan iki nduweni basis produksi gedhe saka Taman Sains lan Teknologi Zhongchuan ing Wenzhou, China, lan nduweni pusat riset lan pangembangan teknologi kotamadya kanthi kekuatan teknis sing kuwat.

Ana cabang lan tanduran perakitan ing Afrika, Asia Tengah, Dubai lan Asia Tenggara, tim layanan technical profesional, nelusuri kualitas produk, nyediakake kedhaftar karo tliti pre-sales technical support lan sampurna sawise-sales layanan.