Kabar produk

  • Lantern solar portabel, nggawe urip luwih trep

    Lantern solar portabel, nggawe urip luwih trep

    Miturut statistik resmi, udakara 789 yuta wong ing saindenging jagad urip tanpa listrik.Kira-kira 620 yuta wong isih ora duwe akses menyang listrik ing taun 2030, sing 85% ana ing Afrika sub-Sahara.Umume wong-wong iki ngandelake minyak tanah, lilin ...
    Waca liyane
  • Rekomendasi produk - JFS1-400/3 Pole Mount Fuse Switch

    Rekomendasi produk - JFS1-400/3 Pole Mount Fuse Switch

    Panggunaan produk Pole mount fuse switch bisa ditrapake kanggo sistem saluran listrik kanthi AC 50Hz, voltase insulasi sing dirating nganti 690V lan saiki 400A, lan digunakake kanggo nyambungake lan ngisolasi sumber daya ing garis voltase.Th...
    Waca liyane