Warta Industri

  • JONCHN Group lan Pinggao Electric Export to Africa by Sea

    JONCHN Group lan Pinggao Electric Export to Africa by Sea

    Bubar, pelabuhan Ningbo Beilun nampani sawetara kendaraan sing dilengkapi transmisi daya voltase dhuwur lan peralatan distribusi, sing dimuat ing gudang turnover port kanthi wadhah khusus lan dikirim menyang Afrika.Iki...
    Waca liyane
  • Pira sampeyan ngerti babagan ngisi daya tumpukan?

    Pira sampeyan ngerti babagan ngisi daya tumpukan?

    Kanthi tambah cepet saka tingkat seng nembus kendaraan energi anyar, jumlah tumpukan daya adoh kurang saka kendaraan energi anyar.Minangka "obat sing apik" kanggo ngatasi rasa kuwatir para pamilik kendaraan energi anyar, akeh sing duwe kendaraan energi anyar mung ngerti "ngisi daya" ...
    Waca liyane
  • Ayo lan nonton!Merek dagang

    Ayo lan nonton!Merek dagang "JONCHN" lan "GATO" wis ditrapake kanggo rekaman pabean!

    Apa filing perlindungan pabean?Pengajuan perlindungan pabean kalebu pengajuan pabean hak merek dagang, pengajuan pabean hak cipta lan pengajuan pabean hak paten.Sing nduwèni hak kekayaan intelektual kudu ngandhani administrasi umum pabean kanthi ditulis kanggo ...
    Waca liyane
  • Deployment of charging posts in the United Kingdom——Ditulis dening JONCHN Electric.

    Deployment of charging posts in the United Kingdom——Ditulis dening JONCHN Electric.

    Inggris samesthine bakal nglarang penjualan kendaraan bahan bakar tradisional (lokomotif diesel) ing taun 2030. Kanggo nyukupi pertumbuhan penjualan kendaraan listrik kanthi cepet ing mangsa ngarep, pamrentah Inggris wis janji bakal nambah subsidi 20 yuta pounds kanggo konstruksi ...
    Waca liyane
  • Apa bedane antarane sistem evakuasi cerdas lan lampu darurat?

    Apa bedane antarane sistem evakuasi cerdas lan lampu darurat?

    Sistem evakuasi cerdas minangka sistem darurat sing akeh digunakake saiki.Sistem evakuasi cerdas luwih migunani tinimbang lampu darurat yen ana kacilakan lan uwal sing teratur.Dina iki kita bakal ngenalake bedane antarane loro kasebut.Dibandhingake karo ...
    Waca liyane
  • Jalur Transformasi Digital Gardu Tipe Box

    Jalur Transformasi Digital Gardu Tipe Box

    Apa gardu jinis kothak awan digital?Gardu jinis kothak, uga dikenal minangka gardu prefabrikasi utawa gardu prefabrikasi, Iku peralatan distribusi daya voltase dhuwur lan kurang voltase sing kompak sing nggabungake fungsi ...
    Waca liyane
  • Kepiye cara pemutus sirkuit kabel?

    Kepiye cara pemutus sirkuit kabel?

    Kepiye cara pemutus sirkuit kabel?Apa garis null ngiwa utawa nengen?Ahli listrik umum bakal menehi saran marang pemilik supaya nginstal pemutus sirkuit supaya bisa nglindhungi listrik omah.Iki amarga pemutus sirkuit kanthi otomatis bisa mateni daya nalika ...
    Waca liyane
  • Stabiliser voltase Alasan sampeyan kudu ngerti tuku!

    Stabiliser voltase Alasan sampeyan kudu ngerti tuku!

    Napa kita butuh stabilisator?Tegangan sing ora stabil bakal nyebabake karusakan utawa kerusakan peralatan, sauntara, bakal nyepetake penuaan peralatan, mengaruhi umur layanan utawa malah ngobong aksesoris, luwih elek, voltase ora stabil bakal nyebabake ...
    Waca liyane