video produk

Video Instruksi Instalasi Peralatan Lengkap Pabrik JONCHN

Pandhuan kanggo instalasi lan transmisi daya switchgear voltase dhuwur sing diprodhuksi dening Wenzhou JONCHN Holding Group kasusun saka limang bagean.Demonstrasi video dipérang dadi introduksi perakitan kabinèt, instalasi bushing tembok, bus utama lan instalasi bis cilik, transmisi daya lan operasi mati kabinet mlebu, transmisi daya lan operasi mati kabinet metu.Demonstrasi video bakal luwih intuisi, lan spesifikasi teknis mung kanggo referensi.

Video Produksi Switchgear Grup JONCHN