Kabar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit

Rapat karo Menteri Transportasi Ethiopia, Dagmawit

Ing esuk tanggal 25 Juli 2022, Zheng Yong, General Manager Wenzhou JONCHN Holding Group, lan delegasi dheweke ngunjungi Ibu Dagmawit, Menteri Transportasi Ethiopia, ing Addis Ababa, ibukutha Ethiopia.Ethiopia minangka mitra penting China ing mbangun bebarengan ...

Lantern solar portabel, nggawe urip luwih trep

Miturut statistik resmi, udakara 789 yuta wong ing saindenging jagad urip tanpa listrik.Kira-kira 620 yuta wong isih ora duwe akses menyang listrik ing taun 2030, sing 85% ana ing Afrika sub-Sahara.Umume wong-wong iki ngandelake minyak tanah, lilin, senter utawa fos...

JONCHN Group lan Pinggao Electric Export to Africa by Sea

Bubar, pelabuhan Ningbo Beilun nampani sawetara kendaraan sing dilengkapi transmisi daya voltase dhuwur lan peralatan distribusi, sing dimuat ing gudang turnover port kanthi wadhah khusus lan dikirim menyang Afrika.Iki minangka proyek konstruksi Gardu Listrik sing menang ...

Kaluwihan

Sawise luwih saka 30 taun pembangunan, wis berkembang dadi perusahaan specialized karo operasi internasional.

Babagan Jonchn

JONCHN Group, didegaké ing 1988, kantor pusaté ing Liushi, Wenzhou, "ibukutha listrik China".Spesialisasi ing R&D, produksi lan dodolan peralatan transmisi lan distribusi, perlindungan geni cerdas, pasokan listrik lan produk liyane.implementasine produksi bagean kanggo dodolan produk rampung lan layanan ing salah siji saka perusahaan profesional.