ZC-FKA1D jinis daya telung fase siji posisi

Seri ZC manual kothak meter proteksi dhuwur sing cerdas: JONCHN Ilmu & Teknologi Listrik nliti lan ngembangake kothak meter energi seri ZC, nggunakake PC anyar sing ramah lingkungan minangka materi.Materi iki ditampilake minangka anti-karat, anti-tuwa uga kanthi insulasi sing dhuwur lan dipercaya, kekuatan dhuwur, retardasi nyala sing apik, desain inovatif, permukaan sing resik lan apik, lsp. Umur layanan bisa luwih saka 30 taun.kothak meter ZC Series adopts konsep desain terpadu, terlampir kabeh jinis meter energi lan kabèh sirkuit pangukuran nang kothak, kang ora mung Occupy sethitik papan, wis gampang kanggo diinstal lan ngatur, nanging uga nyegah stealer kanggo tutul piranti ngukur. , mangkono mujudaken fungsi anti-maling.Wiwit diluncurake, amarga desain unik, teknologi novel uga kinerja sing canggih, kothak meter seri ZC luwih disenengi dening perusahaan sumber daya liyane.

Waca liyane >>


Detail Produk

Tag produk

Lingkup aplikasi produk lan kondisi lingkungan

Kothak meter seri ZC ditrapake kanggo sistem daya kanthi AC 50Hz utawa 60Hz, voltase kerja sing dirating 220V, 380V, saiki digunakake 10 ~ 250A.
Kondisi lingkungan:
1. Suhu: -25 * C- + 50 * C, suhu rata-rata ora ngluwihi 35 ° C sajrone 24 jam.
2. Udara sing resik, kelembapan relatif ora ngluwihi 80% ing 40 ° C, kelembapan sing luwih dhuwur diidini ing suhu sing luwih murah.

Parameter teknis utama produk

Utama bus-bar dirating saiki: 10A ~ 225A
Bus utama dirating short-time tahan saiki kurang: 30KA
Resistansi isolasi: 220MQ
Rated insulasi tegangan UI: 800V
Frekuensi: 50Hz utawa 60Hz
Tingkat perlindungan: IP43

Model produk lan conto konfigurasi utama

1

Ukuran garis lan instalasi (mm)

2

Diagram pengkabelan kotak metering energi listrik fase tunggal

3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: