JFS1-400/3 Pole Mount Fuse Switch

JFS1-400 Pole Mount Fuse Switch dirancang lan dikembangake dening perusahaan kita kanthi mandiri.Iki minangka saklar jinis sekring tegangan rendah sing bisa digunakake ing njero ruangan lan ing njaba ruangan.Produk iki kasusun saka basa, kontak, tutup protèktif lan bagean liyane.Model operasi padha karo saklar gulung voltase dhuwur tradisional.Bisa dilakokno dening rod terisolasi nalika digunakake njobo.

 

 

Waca liyane >>


Detail Produk

Tag produk

Model & makna

图片1

Spesifikasi Teknis

图片2

Spesifikasi Teknis

图片3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: