JONCHN Group lan Pinggao Electric Export to Africa by Sea

Bubar, pelabuhan Ningbo Beilun nampani sawetara kendaraan sing dilengkapi transmisi daya voltase dhuwur lan peralatan distribusi, sing dimuat ing gudang turnover port kanthi wadhah khusus lan dikirim menyang Afrika.

图片1

Iki minangka proyek konstruksi Substation Power Grid sing dimenangake dening JONCHN Group ing perusahaan listrik negara-negara Afrika.Proyek kasebut bakal nyedhiyakake peralatan transmisi lan distribusi tenaga kanggo pambangunan gardu ing limang kutha ing negara-negara Afrika.Sawise rampung proyek kasebut, bakal nyedhiyakake keamanan daya kanggo wilayah pedesaan sing wiyar.
Ing taun-taun pungkasan, kita wis ngadhepi epidemi bola-bali lan kahanan internasional sing rumit.JONCHN Group ngupayakake sukses, ngupayakake kemajuan, kanthi aktif nggabungake sumber daya lan nglengkapi saben liyane, gabung karo perusahaan gedhe nasional Pinggao Electric lan perusahaan liyane, kanthi lengkap nggabungake konstruksi "Sabuk lan Dalan", lan promosi "Made in China". lan "standar Cina" kanggo pindhah global.

图片2_看图王

(Situs Majelis

图片3_看图王

(Kendaraan Pangiriman


Wektu kirim: Aug-19-2022