YB 33KV kompak kothak-jinis gardu

Gardu trafo gabungan minangka jinis produk lengkap sing nggabungake peralatan ngalih voltase lan trafo kanthi peralatan distribusi LV.Biasane ditrapake kanggo arsitektur sipil, distrik omah, pabrik ukuran menengah lan cilik, tambang lan lapangan minyak sing digunakake minangka peralatan transformasi lan distribusi kanthi karakteristik lengkap lan struktur kompak, linuwih dhuwur, beban kerja sing sithik, wektu instalasi sing cendhak, ora bisa dipindhah. etc.In Kajaba iku, werna lan njaba bisa diganti jumbuh kanggo ngganti menyang sakcedhake lan loropaken kanggo lingkungan, iku pancene idea saka sukses saiki kutha lan deso teknik sipil transformer gardu.lan uga minangka peralatan set lengkap anyar kanggo konstruksi lan reformasi jaringan kutha.

Waca liyane >>


Detail Produk

Tag produk

Model lan makna

未标题-1

Gunakake kahanan lingkungan

1. Dhuwur: ≤ 3000m;
2. Suhu sekitar: +40 ℃ -25 ℃ :
3. Kelembapan relatif: Rata-rata saben dina ≤ 95%, rata-rata saben wulan ≤ 90%;
4. Abnormal abot geter utawa impact;
5. Lingkungan kanggo instalasi: Ing njero ruangan, ora ana bebaya geni utawa bledosan, ora ana gas korosif utawa bledug, ora ana impact sing cetha.
Cathetan: Mangga rembugan karo kita yen produk sampeyan digunakake ngluwihi sawetara kondisi ing ndhuwur.

Fitur struktural

1. Trafo iki digawe saka kompartemen Ngalih, kompartemen ngalih kurang lan kompartemen proteksi relay lan kompartemen trafo.Enclosures HV, kompartemen ngalih LV lan kompartemen proteksi relay bisa digawe saka plat aluminium, piring baja saka piring komposit.Plat alloy aluminium minangka oksidasi anodize sing diolah kanggo ngiyataken stabilitas Korosi Plat baja lan bagian terstruktur baja kabeh diolah fosfat lan piring komposit ditampilake kanthi tampilan sing jelas, insulasi panas lan retardasi geni.Kompartemen trafo disusun kanthi jaring pelindung sing aman nanging ora ditutupi, sing ora mung njamin difusi termal bir nanging uga bisa njamin wong lan peralatan saka kacilakan.
2. HV kompartemen ngalih: Kompartemen ngalih HV bisa dipasang karo switchgear KYN61-33 utawa 33KV mbukak ngalih jinis kabel Aerial kasedhiya kanggo soyo tambah kabel inlet 33KV.
3. Kompartemen ngalih LV
a.nalika iku 15Kv ing sisih voltase kurang, kompartemen ngalih LV bisa dipasang karo XGN2- 415.KZNI-15 switchgear, HXGNII 10F.HXGN26-(10F)Ring unit utama
b. nalika 0,4 kv ing kompartemen switch LV (ora ana persiapan gear switch LV kanggo ngirit ruang) bisa dipasang seri karo seri DW 1sT, seri ME lan pemutus sirkuit jinis pigura F uga seri DZ20, seri CM, seri H lan S seri nyetak kasus online breaker.
4. Mateni kompartemen proteksi: kompartemen proteksi mateni dipasang nganggo panel AC.Panel DC, panel proteksi panel sinyal, panel kontrol gerakan (RTU), panel mesin gelombang operator utawa set terminasi serat optik.
Cathetan: Gardu trafo iki bisa nggunakake proteksi relay umum.uga microcomputer bused sistem kontrol otomatis terpadu kasedhiya ing request.
5 Delengen tata letak rencana lan tata letak bidang vertikal trafo 33KV.

Pesawat, tata letak elevasi

33

Data Teknis

33.1

Diagram kabel siji-wektu khas

33.2

33KV sisih diagram siji-baris

33.3
33.4

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: