China Best Price High Voltage Equipment Solid lan Durable15-33KVA Seng oksida arrester

Arrester seng oksida logam minangka produk teknologi dhuwur ing taun 1990-an ing donya.Iki nggunakake resistor seng oksida kanthi karakteristik volt--ampere nonlinear sing apik, saéngga karakteristik proteksi saka arrester ing lereng curam, gelombang kilat, lan gelombang operasi luwih apik dibandhingake karo arrester karbida silikon tradisional.Utamane, resistor seng oksida duwe ciri respon slope tajem sing apik, ora ana wektu tundha kanggo voltase slope tajem, voltase sisa operasi sing sithik, lan ora ana dispersi listrik.Mulane, iku ngatasi shortcomings gawan saka arresters karbida silikon, kayata voltase discharge dhuwur ing lereng curam disebabake wektu tundha discharge slope tajem, lan voltase discharge gelombang operasi dhuwur disebabake sawur discharge gelombang operasi gedhe, supaya wates pangayoman ing tajem. slope lan ombak operasi nemen apik., lan ing syarat-syarat koordinasi jampel, wates pangayoman saka lereng curam, gelombang kilat, lan ombak operasi bisa digawe cedhak padha, supaya minangka kanggo nyedhiyani pangayoman paling apik kanggo peralatan daya, mangkono nambah linuwih saka pangayoman.Arester seng oksida uga nduweni kemampuan kanggo nyerep overvoltage kilat, overvoltage operasi lan overvoltage transien frekuensi daya.Arrester seng oksida logam jaket komposit minangka produk berteknologi tinggi ing taun 1990-an ing donya.Iku nganggo cetakan karet silikon integral, sing nduweni kinerja sealing sing apik, kinerja bledosan-bukti sing apik, ora ana reresik kanggo kontaminasi, lan bisa nyuda kedadeyan lampu kilat udan ing cuaca pedhut.Iku produk dianyari tambang porselen lengan.

Waca liyane >>


Detail Produk

Tag produk

Fitur

1.Lightning arrester unsur bisa nglumpuk utawa disassembled sawayah-wayah karo listrik, utamané surtabte kanggo panggonan ngendi shouki ora < duwe biackout.
2.Kanthi disconnector, unsur kilat arresler bisa tum mudhun kanthi otomatis lan metu apa yen ana rawuh fautt, mesthekake lalu lintas nonnal baris kang.
3.Ana tandha cetha kanggo unsur nguripake mudhun kanggo fault gampang Io golek kanggo pangopènan pas wektune utawa panggantos.
4. Lightning arrester adopts omah gabungan lan struktur dropout njupuk pilar gabungan karo kinerja hidrofobik apik lan resistance polusi.

Arti model

1

data teknis

Jinis

Tegangan Rated (kV)

MCOV

(kV)

Tegangan sisa (KV)

2000 us gelombang persegi impuls saiki tahan

4/10 卩 s impuls saiki dhuwur (W)

Impuls saiki tajem

Ngalih Impulse saiki

8/20m s Impuls arus kilat

YH10W-3

3

2.55

9.5

7.7

9

400

100

YH10W-6

6

5.1

19.5

15.4

18

400

100

YH10W-9

9

7.65

28.5

23.1

27

400

100

YH10W-10

10 8.4

36

30

23

400

100

YH10W-11

11

9.4

38

30.8

30

400

100

YH10W-12

12

10.2

40

33

36

400

100

YH10W-15

15

12.7

47.5

38.5

45

400

100
YH10W-18 18

15.3

57.0

46.2

54

400

100
YH10W-21 21

17.0

66.5

53.9

63

400

100
YH10W-24 24

19.2

76.0

61.6

72

400

100
YH10W-27 27

21.9

85.5

69.3

81

400

100
YH10W-30

30

24.4

95.0

76.5

90

400

100
YH10W-33

33

26.8

104.5

84.7

99

400

100
YH10W-36

36

29

114.0

92.4

108

400

100
YH10W-42 42 34.1

132.3

100.1

126

400

100
YH10W-48 48

39

152.0

126.0

150

400

100
YH10W-54

54

43

171.0

139.0

162

400

100
YH10W-60 60

48

208.0

160.0

180

400

100
YH10W-66 66

52.8

230.0

172.0

198

400

100

kurva karakteristik VI

1

Standar teknis

Standar kanggo produksi produk yaiku GB1 1032- 2000 (eqv IEC60099-4:1991) "AC No-gap Metal Oxide Surge Arrester", JB/T8952- -2005 "Composite Jacket No-gap Metal Oxide Surge Arrester kanggo Sistem AC"

2
3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: