PriceList kanggo China High Voltage Porcelain Expulsion Drop Fuse Cut-out

Sekring gulung seri HRW12 digunakake akeh ing sisih utama trafo garis distribusi 10-36kV minangka proteksi serep lan kanggo operasi sistem lan peralatan.Seri kasebut dipasang ing garis cabang garis distribusi 10-36kV, sing bisa nyuda jarak pemadaman listrik, amarga nduweni titik pedhot sing jelas lan nduweni fungsi ngalih isolasi, sing nggawe lingkungan kerja sing aman kanggo bagean pangopènan baris kasebut. lan peralatan.Operasi mati lan transmisi daya diidini sanajan ana beban.
Produk kita cukup desain, aman lan dipercaya, gampang digunakake, lan kinerjane tundhuk karo standar nasional IEC 60282-2.

Waca liyane >>


Detail Produk

Tag produk

Gunakake lingkungan

1. Ketinggian ora ngluwihi 3000m;
2. Ora ana bledug konduktif lan gas sing gampang kobong lan mbledhos ing lingkungan udhara lingkungan;
3. Dhuwur ing ndhuwur lemah yaiku 0-30m, lan kacepetan angin maksimal yaiku 35m / s;Dhuwur ing ndhuwur lemah yaiku 30-50m, lan kecepatan angin maksimal 45m/s.
4. Intensitas lindhu ora ngluwihi magnitudo 5;
5. Rasio prabédan suhu taunan ing -5 ℃ + 45 ℃.

Cara kerjane

Nalika HRW12 gulung jinis sekring dianggo, kontak obah di-push menyang bagean alur saka kontak statis reed mencet, lan pasukan spring ing reed mencet kuwat macet ing spring mencet. Nalika short-circuit saiki liwat link sekring. , busur bakal digawe.Tabung kertas baja ing jero tabung bakal ngasilake akeh gas ing tumindak busar, lan busur bakal digunakake kanggo mateni nalika arus ngliwati nol.Minangka link sekring nggabungke, reed mencet cepet nyurung metu kontak obah ing tumindak pasukan spring, kang ndadekake sekring tabung drop cepet, break sirkuit, lan Cut mati baris risak utawa peralatan.

1
2
3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: