Pabrik paling laris ing China PS6000 Single Phase Line Interactive UPS kanthi Wektu Serep Lama

Pasokan daya UPS perusahaan dirancang khusus kanggo sistem tenaga, nggunakake kontrol chip, minangka piranti konversi sing ngowahi listrik kutha lan baterei dadi daya AC sing diresiki tanpa gangguan, sing digunakake kanggo nyedhiyakake sumber daya AC sing terus-terusan kanggo komputer. lan peralatan listrik liyane yen ana kahanan sing ora stabil lan listrik mati.Uga bisa nyegah macem-macem distorsi saka kothak daya, kayata droplèt voltase sumber daya, voltase mundhak, voltase puncak lan gangguan frekuensi siaran.

Waca liyane >>


Detail Produk

Tag produk

Fitur produk

  1. 1.Kinerja sing apik banget, linuwih lan efisiensi sing dhuwur, ukuran cilik, penampilan sing menarik;
    2. Kanthi fungsi stabilisasi sumber listrik, ora perlu nyambung menyang stabilizer, ngliwati input ing panel mburi kanggo nggunakake printer sing trep.
    3. Tegangan input Wide, input normal kanggo sumber listrik antarane 160V-270V;
    4. Kasedhiya kanggo nyambung menyang generator omah kanggo sumber daya;
    5. Daya adaptasi beban sing kuat, kasedhiya kanggo nyambung menyang printer, komputer lan mesin fax., lsp.
    6. Sumber listrik restart fungsi, dipunéwahi output gelombang sinus murni nalika inverting;
    7. Fungsi stabilisasi telung tahap kanthi presisi dhuwur;
    8. Digunakake ing antarane 500.000 pelanggan sing bisa dipercaya.

Ora ketompo customer anyar utawa klien sadurungé, Kita pracaya ing wektu ingkang dipun danguaken lan sesambetan dipercaya kanggo Pabrik Price China PS6000 Single Phase Line UPS Interaktif karo Long Serep Wektu, "Nggawe Product saka Quality Gedhe" mesthi waé langgeng perusahaan kita.Kita terus-terusan ngupayakake supaya ngerti target "We Will Tansah Tahan ing Pace bebarengan karo Wektu".

Rega Pabrik China UPS, Long Backup UPS, Barang dagangan kita akeh didol menyang Eropa, Amerika Serikat, Rusia, Inggris, Prancis, Australia, Timur Tengah, Amerika Selatan, Afrika, lan Asia Tenggara, lan sapiturute. Barang kita diakoni dening para pelanggan saka kabeh sak donya.Lan perusahaan kita setya terus ningkatake efektifitas sistem manajemen kanggo nggedhekake kepuasan pelanggan.Kita ngarep-arep supaya bisa maju karo para pelanggan lan nggawe masa depan win-win bebarengan.Welcome kanggo gabung kita kanggo bisnis!

Kita wis bangga saka gratification konsumen sing luwih dhuwur lan acceptance sudhut amarga nguber terus-terusan kualitas dhuwur loro ing produk utawa layanan lan layanan kanggo High Quality kanggo China PS6000 Single Phase Line UPS Interaktif karo Long Serep Wektu, Urip kanthi kualitas apik, penambahan dening skor kredit punika nguber langgeng, Kita kuwat mikir sing sanalika sawise mampir kita bakal dadi kanca long-term.

High Quality kanggo China UPS, Long Backup UPS, Supaya kanggo ketemu panjaluk pasar liyane lan pembangunan long-term, 150, 000-meter persegi pabrik anyar lagi construction, kang bisa sijine menyang nggunakake ing 2014. Banjur, kita bakal duwe kapasitas gedhe kanggo ngasilake.Mesthi, kita bakal terus nambah sistem layanan kanggo nyukupi syarat pelanggan, nggawa kesehatan, rasa seneng lan kaendahan kanggo kabeh wong.

Perusahaan kita njanjeni kabeh pangguna produk kelas siji lan layanan post-sale sing paling marem.We warmly welcome pelanggan biasa lan anyar kanggo gabung kita kanggo China Grosir China PS6000 Single Phase Line Interactive UPS karo Long Serep Wektu, Kita jujur ​​lan mbukak.We katon ahead kanggo mandeg dening lan nyetel dipercoyo lan long-term ngadeg sesambetan romantis.

China Grosir China UPS, Long Backup UPS, Sajrone 11 taun, Kita wis melu luwih saka 20 pameran, entuk pujian paling dhuwur saka saben pelanggan.Perusahaan kita tansah ngarahake nyedhiyakake barang sing paling apik kanggo pelanggan kanthi rega paling murah.Kita wis nggawe upaya gedhe kanggo nggayuh kahanan sing menang-menang iki lan kanthi tulus nampani sampeyan gabung.Gabung karo kita, nuduhake kaendahan sampeyan.Kita bakal tansah dadi pilihan pisanan sampeyan.Percayaa, sampeyan ora bakal kelangan ati.

 

图片1
图片2
MODEL

UPS-1000VA

  KAPASITAS

1 KVA / 600W

  Input Tegangan

220/230VAC

  Tegangan Input Range

140-300VAC

Tegangan Output

  angger-angger

± 10 % (Mode Bat.)
  Transfer Wektu

Biasane 4-8ms, 13ms maks

  wangun gelombang

Sinau simulasi ombak

  Jinis baterei & No

12V/9Ah x 1

  Ngisi daya Wektu

4-6 jam pulih dadi 90% kapasitas

  ukuran (DxWxH)

279 x 101 x 142 mm

Bobot Net (kg)

5.8

Kelembapan 0-90% RH @ 0-40°C non-kondensasi)
  rame tingkat

Kurang saka 40dB

 

Masalah Kemungkinan Penyebab Solusi
LED ora murup UPS ora aktif. Pencet saklar daya maneh kanggo nguripake UPS.
Tegangan baterei sithik banget. Ngisi daya baterei paling sethithik 6 jam.
Kesalahan baterei. Ganti baterei.
UPS tansah ing mode baterei. Kabel daya longgar. Pasang maneh kabel listrik.
UPS terus berbunyi bip. Mangga dipriksa kode fault kanggo rincian. Mangga dipriksa kode fault kanggo rincian.
Wektu serep cendhak banget. Tegangan baterei sithik banget. Ngisi daya baterei paling sethithik 6 jam.
Kakehan beban. Mbusak sawetara beban sing ora perlu.Sadurunge nyambungake maneh peralatan, priksa manawa beban kasebut cocog karo kemampuan UPS sing ditemtokake ing spek kasebut.
Cacat baterei. Ganti baterei.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: