Supplier Emas China kanggo China Allsparkpower Solar Power Supply 48V 100ah Ganti Diesel Generator 3.5kwh -30kwh Kasedhiya Penyimpanan Energi Plug lan Play Sistem Tenaga Surya Ngarep Terintegrasi

Waca liyane >>


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

Instruksi Operasi

(1) Sambungake 6mcable menyang panel surya banjur sambungake papat kabel lampu menyang papat jacks pangisi daya lan pungkasane nginstal panel surya miturut sudut lokal sinar srengenge kanggo ngisi kit cahya;Mangga njaga sinar srengenge vertikal menyang panel surya anggere bisa.

(2) Telung pilihan cahya, pisanan mencet switch: 3.7V/1W, kaloro: 3.7V/2W, katelu: 3.7V/3W, Kaping pisanan: Off

(3) Lampu indikator daya tansah mode ON (ijo utawa abang), IfOFF, tegese mateni utawa ora ana daya;Yen ora ana daya, mangga ngisi ulang lampu pas wektune.

(4) Loro kit liaht bisa dikontrol dening siji remot kontrol.Kanggo wiwitan nggunakake remot kontrol, mangga PULL OFF saklar diafragma, yaiku sheet plastik saka remot kontrol.Lan ngontrol lampu ing posisi sing tepat.Cathetan: simpen REMOTE CONTROL kanthi ati-ati sawise nggunakake.

(5) Copot adaptor telpon Multifungsi 8IN1 nalika madhangi.Kit bisa uga ora cahya, amarga voltase output baterei luwih murah tinimbang 3.7V.

图片1
图片2

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: